Waar de Tour al niet goed voor is: huwelijksaanzoek en buurtfeest in Tollembeek

© VRT

Wie zaterdag aandachtig naar de rechtstreekse uitzending van de eerste etappe van de Ronde van Frankrijk heeft gekeken, was het al opgevallen: een gigantisch spandoek met een huwelijksaanzoek.

jvh

De passage van het Tourpeloton door Tollembeek bleek voor een inwoner van de Urbanus-gemeente de gedroomde gelegenheid om de vraag te stellen die ongetwijfeld al lang op zijn lippen brandde: met de komst van het Tourcircus en de bijhorende televisie-helikopter in het achterhoofd maakte hij een gigantisch spandoek met het opschrift “Jessy, wil je met mij trouwen?” dat op de speelplaats van de gemeentelijke basisschool Herhout lag.

LEES OOK. Jessica werd ten huwelijk gevraagd met spandoek tijdens de Tour: “Ik had hem gezegd dat het iets speciaals mocht zijn, maar dit had ik niet verwacht”

De kijkers van het VRT-programma ‘Vive le Vélo’ mochten zich zaterdagavond ook verheugen in goed nieuws. “We kregen een mailtje van Willem, dat is de broer van Pieter, de man achter het huwelijksaanzoek. En Jessy heeft ‘ja’ gezegd. Er is een buurtfeest losgebarsten in Tollembeek.”

© VRT

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen