Okereke (links) in actie tegen Benevento.
Volledig scherm
Okereke (links) in actie tegen Benevento. © LAPRESSE

8 miljoen voor Clubs droomspits (maar noem hem vooral niet de nieuwe Wesley)

Club BruggeClub leidt de race om droomspits David Okereke (21). Een recordsom van minstens 8 miljoen euro moet de concurrentie uit topcompetities aftroeven. Maar noem hem vooral niet de nieuwe Wesley.

13 reacties

  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Wouter Van de Walle?? op gebied van flop !!!! We hebben nog altijd onze ploeg moeten verkopen en een oud boerenpaard die meer op stal stond dan op het veld en bombarderen als trainer ( zonder diploma) en speler.
  • Werry Galle

    5 jaar geleden
    Goede transfer. Jonge gast met veel potentieel. Moet er natuurlijk nog uitkomen, maar gezien zijn loopbaan, is het een kerel die weet wat hij wil. Ziet er goed uit.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    tegenwoordig moet je diep in de buidel zitten voor een onbekende speler, maar brugge heeft er wel een neus voor ombekende spelers die vol talent zitten in huis te halen.beter een speler kopen voor die prijs en dan die voor het driedubbele verkassen ipv steeds te huren, daar wordt de club en speler niet beter van.als de infrastructuur die volledig achterblijft beter was in belgie dat waren dat hier ook de gangbare prijzen bij elke club.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    In het artikel zie je aan wie ze het meeste geld hebben uitgegeven, buiten Hans Vanaken allemaal zwaar geflopt dus wacht meer even voor ge Halleluja roept
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Inderdaad, David Lievens, we kennen Okereke (nog) niet, net zomin we Sobol kennen of Koussounu. Maar we kenden Wesley ook niet, zomin als Dennis of Diatta. Bij Club zitten mensen met een neus voor (jong) talent. Wees gerust, vriend of vijand, Club gaat weer een sterk seizoen tegemoet. De panikeurs moeten leren GEDULD te hebben.