Kris Peeters, Koen Geens, Hilde Crevits en Joke Schauvliege tijdens een familiedag van CD&V in Plopsaland.
Volledig scherm
Kris Peeters, Koen Geens, Hilde Crevits en Joke Schauvliege tijdens een familiedag van CD&V in Plopsaland. © BELGA

Koen Geens: “Eén evidente kandidate voor het CD&V-voorzitterschap: Hilde Crevits”

Hilde Crevits is “een evidente kandidate” voor het partijvoorzitterschap bij CD&V. Dat zei federaal vicepremier Koen Geens vandaag in De Ochtend op Radio 1. De Vlaamse minister van Onderwijs “zou een zegen voor de partij zijn”, vindt Geens.

26 reacties

  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Zou Koen Geens zich niet beter heel intens bezig houden met zijn ministerie van justitie die erin slagen om een individu 23 keer levenslang rijverbod te geven terwijl die man nog steeds vrolijk rondrijdt en de gemeentelijke politie dit zelfs niet kan controleren wegens niet verbonden met de betreffende federale database.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Zij zal de partij niet kunnen redden men begrijpt het blijkbaar nog steeds niet , katholieken zijn een uitstervend ras in ons land de tijd van de pastoor is voorbij zij hebben zelf hun waarden ondergraven op alle vlakken katholiek onderwijs dat tot het beste van het land hoorde heeft men uitgehold plots moest het voor iedereen toegankelijk zijn de rechtstaat waar menig CVP zij stempel op drukte maar zelfs na Dutroux werkt het nog steeds niet en blijft de burger verweest achter en vind geen recht
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Waarom niet gedacht aan Marc Leemans van het ACV? Dat is een groot talent.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Geens als JIJ denkt dat Crevits de juiste voorzitter is doe dan eens een echte rond vraag bij die weinige leden die je nog hebt? Je zal tot een heel andere uitkomst komen daar ben ik zeker van. Maar maak haar voorzitter en jullie worden de volgende verkiezing van de kaart geveegd.
  • RONNY DE PETTER

    5 jaar geleden
    Met haar aan het stuur zal de put voor cdnv dan zeker wel groot genoeg zijn.