Cameron Boyce, de 20-jarige Disney-acteur die zondag in zijn slaap stierf.
Volledig scherm
Cameron Boyce, de 20-jarige Disney-acteur die zondag in zijn slaap stierf. © EPA

Overleden Disney-acteur leed aan epilepsie: “Hij kreeg een fatale aanval”

Cameron Boyce, de 20-jarige Disney-acteur die gisteren in zijn slaap is gestorven, leed aan epilepsie. Dat weet TMZ.

5 reacties

  • Janne Oberfeld

    5 jaar geleden
    Vind het heel erg nieuws hij Was en is een voorbeeld voor de mens hij wist dit al lang en bleeft toch altijd lachen hij kon serieus zijn en vrolijk (ik heb hem maar op 1 foto verdrietig gezien) en die was best recent. Ik mis hem en ik begrijp zijn familie ook ik kan niet meer naar series enz. Kijken zonder hem te missen ik hoop dat hij in vrede rust we zullen hem nooooooooit vergeten!
  • Janne Oberfeld

    5 jaar geleden
    Mis hem zo hard hij was een voorbeeld en een aardig persoon(zo leek hij tog altijd) hij glimlachte op bijna elke foto (ik heb er maar 1 gezien waar hij niet lacht) hij genoot van het leven en ik zal hem altijd onthouden
  • Steve Wildemeersch

    5 jaar geleden
    Ken niets van epilepsie ... maar heb wel begrepen ( weer eens ) dat we moeten roeien met de spanen dat we krijgen en iets meer mogen appreciëren wat we wel hebben... ;-) dank daarvoor ;-)
  • Anja Spruytte

    5 jaar geleden
    @Emmanuel, Er zijn 150 (!) verschillende soorten epilepsie en ben blij dat jij er al 25 jaar mee leeft. Doch ik versta het immense verdriet van de ouders want mijn zoon heeft 1 van de 'grillige gevaarlijke' soorten (Lennox-Gastaut) waarvoor zijn prof. uit Gent mij al verschillende keren gewaarschuwd heeft dat hem dit ook kan overkomen... Bij een zware (nachtelijke) aanval wordt er zodanig veel druk op het hart en de longen gezet dat het fataal kan zijn. Hier is elke dag een zegen !
  • Katia verplancke

    5 jaar geleden
    Oprechte deelneming maar epilepsie is niet altijd dodelijk laat dit duidelijk zijn. Leef er al 25 jaar mee