RV
Volledig scherm
© RV

Ballonvaart eindigt in nachtmerrie voor Danny Fabry en z’n gezin: “We werden gegijzeld door een agressieve boer!”

Showbizz“Dan had ik Georgette eens kunnen overtuigen om mee te spelen in m’n videoclip...”, zucht Danny Fabry (70) in een interview met Dag Allemaal. Z’n nieuwe single ‘Jij bent mijn nummer één’ is een ode aan z’n vrouw, maar de opnamen van de bijbehorende clip liepen niet zoals verwacht.

12 reacties

  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Rare boer denk ik? Eerst moeten ze zo rap mogelijk weg, en per direct opstijgen enz. En dan gaat hij ze een half uur tegen houden. vreemde hersenkronkel. Elk normaal denkend mens zou dan zeggen, "mannen kan je zo snel mogelijk inpakken en zonder schade mijn land verlaten?" Ik denk dat je daar verder mee komt dan het agressieve type uit te hangen.
  • Tim Diesel

    5 jaar geleden
    Danny Fabry beter bekend als de dramaqueen van de Vlaamse showbizz. Ik zou hem ook niet graag onverwacht op mijn erf krijgen laat staan dat hij nog eens begint te playbacken.
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Men kan nooit voorspellen waar de ballon kan landen. Men rekent op de goodwill van de boeren en moet rekening houden met het vee. Dit is effectief zo. Ik hoop dat de boer recht van antwoord krijgt. Het is niet bepaald een publiek geheim dat Fabry niet echt de aangenaamste mens is.
  • Peter Tijdgad

    5 jaar geleden
    De boeren verdienen ook niet meer zoals vroeger . Logisch van zijn reactie want als hij schade heeft is maar een peul schil van de verzekering . En ja verschil met die grote lonen die nog denken van de gewone werkman dat ze zomaar mogen dat hij eens in die boer zijn plaats sta !
  • Erik Audenaert

    5 jaar geleden
    Er zou een wet moeten komen waar een luchtballon mag landen of aanvraag doen bij de eigenaar van de weide of het toegelaten is . Dan is alle miserie voorbij .