Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Neymar daagt niet op in Parijs en PSG stelt: “Hij mag weg bij het juiste bod”

Ligue 1PSG is Neymar liever kwijt dan rijk. Als er genoeg centen op tafel komen. De Braziliaanse vedette kwam tegen de afspraken in gisteren niet opdagen voor de eerste training bij de Franse topclub. 

33 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Bij Barcelona heeft hij juist heel goed gefunctioneerd, omdat Messi hem behandelde als zijn gelijke. Terwijl Neymar wist dat Messi met afstand de beste voetballer van de wereld is/was. Bij PSG wilde Neymar de beste zijn, de leider, maar ook daar is de concurrentie groot. MBappe, Cavani, Silva, etc...helaas is zijn missie niet geslaagd. Een rasartiest, die niet weet hoe hij met zijn klasse moet omgaan. Doodzonde
  • Jurgen De doncker

    5 jaar geleden
    PSG heeft heel de markt en prijzen van spelers de hoogte ingejaagd nu krijgen ze het deksel op de neus en gaan ze serieus verlies pakken op Neymar, ik snap niet dat barca hem terug wil na wat hij uitgestoken heeft 2 jaar geleden.Die man moet een serieuse commerciele waarde gehad hebben daar.
  • Patrick Van Mieghem

    5 jaar geleden
    Zonde!Een rastalent,artiest enz.. maar het voetbal komt op de tweede plaats!
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Die is totaal de pedalen kwijt. Misschien een groot voerbaltalent maar totaal geen karakter.
  • Stefan Roloux

    5 jaar geleden
    Met zijn verdiende geld kan hij toch zijn contract afkopen? Heb ook ergens gelezen dat het Barcelona is die de transfer zomer van PSG wil verpesten zoals zij deden 2 jaar gelezen. De enige die hier aan verdienen zijn de gokkantoren.