BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

“Tesla maakt zich op voor hogere productie”

Tesla treft voorbereidingen om zijn productie van elektrische auto's op te voeren. Dat schrijft het hoofd van de autotak van het bedrijf, Jérôme Guillen, in een interne memo die is ingezien door persbureau Bloomberg.

6 reacties

  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Denk ik ook Mr De Clercq, er zijn veel te veel gebreken bij de Tesla's om.op te boksen tegen de gevestigde waarden, moest het service na verkoop dan nog goed zijn, maar nee, maar het beste is wagens te verkopen met heel weinig of geen gebreken, zo hebben de Jappanners de markt veroverd. En ook elektrisch zal altijd maar een klein marktaandeel zijn, niet groener dan andere wagens. Waterstof of lpg is veel interessanter.
  • Ghijs Elvan

    5 jaar geleden
    Binnen 10, misschien wel al binnen 5 jaar zal het businessmodel, verdienmodel van Tesla er heel anders uitzien. Door de zelfrijdende auto zal er bijna niemand nog een auto bezitten. Dan komt er een lege auto je ophalen om je ergens naar toe te brengen. Er gaan minder auto's zijn, maar elke auto gaat wel optimaal benut worden om heel de tijd verschillende mensen te vervoeren. Tesla zal dan geen auto's meer verkopen, maar wel bouwen en onderhouden om deze service tegen betaling aan te bieden.
  • Joeri Declercq

    5 jaar geleden
    Tesla, zal vroeg of laat zijn doodsvonnis tekenen. Tesla, dat amper 8jaar oud is gaat de wereld concurentie aan tegengroot machten in de automobiel industrie. Tesla, kan nooit op tegen de kwaliteit van merken die al 100jaar of langer bestaan. Het gaat niet over hoe het model is getekend. Maar over kwaliteit van matrialen en insturingen rubbers enz enz.. iets waar tesla nog veel moet van leren. Heb mijn baas zij eerste tesla verschrikkelijk gevonden vol mankementen. S8.5 s8.6 en de X
  • Matt Casters

    5 jaar geleden
    Yvan, Tesla verbetert inderdaad continu het productieproces waardoor recente model 3 auto's beter zijn als vroeger. Het gaat niet enkel over kwaliteit maar ook de constructie zelf. Verder bouwt Tesla hun mobiele service verder uit waardoor de meeste problemen bij jou thuis of op je werk worden opgelost. De service is nog verre van perfect trouwens. De Europese baas is niet voor niks buiten gevlogen recentelijk maar ik ben blij dat er voortdurend wordt verbeterd.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Als de stroom in Belgie hetzelfde als in Amerika zou kosten zou er ook veel sneller aan gedacht worden een E wagen aan te schaffen,maar nee ,denk je ingeval ooit eens de Ewagen "zou" volop doorkomen dat de Staat de vele taksen en belastinginkomsten van fossiele brandstoffen zal willen missen ,vergeet het.