AFP
Volledig scherm
© AFP

Sagan is Van Aert te snel af in heuvelachtige Tour-etappe, Alaphilippe behoudt gele trui

Tour de FrancePeter Sagan heeft de vijfde etappe van de Tour gewonnen. De Slovaak was duidelijk de snelste van een uitgedund peloton. Wout van Aert finishte als tweede, Greg Van Avermaet legde beslag op de vijfde stek. Julian Alaphilippe blijft leider.

42 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Benieuwf hoeveel dahe,n WVA blijft meerijden. Het team stelde 10 dagen voorp, daarna gewoon bekijken. Goed bezig, enkel dat tikkeltje twijfel voor de sprint moet hij toch overbruggen. Dat zijn enkele seconden die hij verspeelt en daardoor wat te ver naar achter komt te zitten. Gesteld dat hij Sagan zijn wiel had of maximaal 2 posities erachter,dan was het een echt sprintduel van luttele centimeters op de meet met misschien winst. De laatste 30m was Sagan en WVA hun snelheid even hoog.
  • Ineke Visser

    5 jaar geleden
    Goed bezig Wout wie weet lukt het nog een etappe te winnen. Je was er zo dichtbij!
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Dirk Van Den Bossche die kenners waren er een paar maand geleden ook hier he toen een holands crosserke die geen 200 km aankon als aan flarden reed
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Filip Desmedt blijft zich laten gelden als de grote kenner , tenminste dat denkt hijzelf toch. En maar negatief blijven, gelukkig zijn er de vele positieve reacties voor Wout van de echte kenners.
  • Peter De Decker

    5 jaar geleden
    Deze tour is al mooi geweest om naar te kijken. en daar heeft Wout, Lotto Jumbo en een paar andere belgen veel mee te maken. Er zijn al andere jaren geweest, waar het na enkele ritten al gedaan was met de spanning.