Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ondanks sterk begin gaat Goffin na drie sets de boot in tegen Djokovic: “Had ook anders kunnen aflopen”

WimbledonDavid Goffin (ATP 23) heeft in de kwartfinale van Wimbledon niet kunnen stunten tegen het nummer één van de wereld, Novak Djokovic. Onze landgenoot begon sterk, maar in drie sets haalde zijn Servische tegenspeler het met 6-4, 6-0 en 6-2. 

16 reacties

  • Patrick Vriends

    5 jaar geleden
    Volgens mij was Kim Clijsters en Justine Henin hun eerste opslag veel harder .
  • Jan Wuyts

    5 jaar geleden
    Er is een wereld van verschil tussen toppers en subtoppers in het tennis. Dat uit zich vooral in "weerbaarheid", meer nog dan puur technisch vermogen. Goffin mag al blij zijn als hij terug rond de "10" zal hangen. 2 grote werkpunten : zijn 1e service en zijn mentale weerbaarheid. Reden dat hij in set 2 en 3 werd afgeslacht. Nog een lange weg te gaan.
  • Walter Bontinck

    5 jaar geleden
    die negatieve reacties op deze pagina (zoals "prutser ea") getuigen van een belachelijk fanatisme. Ipv fier te zijn dat Belgie nog een toptennisser heeft die zover geraakt in een Grand Slam! Maar ja, t is een Waal dat zijn maar prutsers zeker.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    @Patrick De Kesel, blij met een dooie mus ? Wat stelt die Giffin eigenlijk voor ? Paar goede spelletjes winnenenn daaarna geen fluit meer.
  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    Het verschil is wel duidelijk ! Goffin is een goede tennisser maar geen intelligente speler wat de grote spelers onderscheidt van Goffin is de ballen leggen waar Goffin niet is Goffin laat na om te kijken waar de tegenstrever staat !