RV
Volledig scherm
© RV

Tracy beleeft schrik van haar leven in wilde waterattractie: “Ik had verlamd kunnen zijn”

Tracy Turner heeft op vakantie in Egypte de schrik van haar leven beleefd. Bij een wilde waterattractie maakte de 51-jarige vrouw enkele lelijke buitelingen, met verbrijzelde wervels tot gevolg. Nu -vier jaar later- moet ze nog altijd pijnstillers slikken en kan ze niet zonder injecties in de rug. “Ik had verlamd kunnen zijn, volgens de dokters scheelde het maar enkele millimeters. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn”, treurt ze.

11 reacties

  • Jan Marens

    5 jaar geleden
    Dat is op eigen risico natuurlijk. Heeft TUI toch niets mee te maken. Daarom dat ik zo'n dingen niet doe.
  • Bart Mans

    5 jaar geleden
    "had overal pijn maar ging pas na de vakantie naar de dokter" De vele miserie achteraf had waarschijnlijk bespaard kunnen worden als ze gewoon direct naar de dokter/het ziekenhuis was geweest... En nu zitten zagen over de attractie waar ze ZELF op EIGEN risico op gegaan is.
  • chantal bruyneel

    5 jaar geleden
    Waarom Tui aangaan?Me dunkt dat madam uit eigen wil op da board gaan zitten is.En dat ze pas NA haar verblijf naar de dokter is gegaan.......Sorry maar al wat ze meemaakt is haar eigen fout,niet van Tui,niet van de uitbater van de waterattractie.....
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Lijkt mij gewoon ongelukkig en misschien een zwakker lichaam. Eerste keer dat ik hoor dat iemand er zo letsel aan overhoudt.
  • Griet Maes

    5 jaar geleden
    Ten eerste had ze niet pas na haar vakantie naar de dokter moeten gaan, maar wel onmiddellijk, en ten tweede zaten ze in een waterpark dat niet eens deel uitmaakte van het hotel dat ze geboekt hadden, dus waarom zou Tui juist zijn excuses moeten aanbieden?