Latisha Rowe
Volledig scherm
Latisha Rowe © RV

Passagier bijna uit vliegtuig gezet omdat ze “ongepaste” outfit droeg

BuitenlandMeer kleren aantrekken of het vliegtuig verlaten. Dat was de keuze die Latisha Rowe naar eigen zeggen kreeg toen ze samen met haar 8-jarige zoon van Jamaica naar Miami wilde vliegen. Volgens het vliegtuigpersoneel van American Airlines was haar outfit ongepast. 

43 reacties

  • Anonymous

    5 jaar geleden
    Merlijn Metatron, je theorie houd geen steek. Kun je net zo goed zeggen dat ze speekselafwerende stoffen of zelfreinigende zetels in de bus of trein moeten gebruiken omdat er een paar viezerikken spuwen op de bus of hun vuile schoenen op de zitting van de zetel voor hen leggen. Een beetje respect voor je medereizigers mag je wel hebben. 't Is niet voor niks dat veel mensen zich ergeren aan smerige voertuigen bij het openbaar vervoer.
  • Priscilla Selina

    5 jaar geleden
    Wat een onzin, sinds wanneer mag iemand met maatje 36 wel een jumpsuit dragen en een vrouw met maat 44 niet? Wat een onzin. Haar borsten en billen zijn gewoon netjes bedekt. Er lopen meiden met maatje 36 waar halve billen en borsten uisteken maar dat is wel oke omdat ze slanker zijn? Wat rscistisch zeg. Of allemaal wel of allemaal niet.
  • Marianne Van den Lemmer

    5 jaar geleden
    Graag regels voor gepaste kleding in een vliegtuig!
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "Blote voeten of uitdagende kledij zijn niet toegestaan.” Als dat de regel is, kan ik toch wel begrijpen waarom men haar vroeg om zich te "bedekken", want je kan dit toch echt wel uitdagend noemen.
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Ronny heeft een heel goed punt. Haar kleding is hoegenaamd niet ongepast. Maar het is niet prettig om je rug neer te vlijen tegen een rugleuning waar eerder een zweetrug tegen geplakt zat. Omwille van hygiënische redenen mag het dus best wel wat bedekter.