AP
Volledig scherm
© AP

Messi pakt uit met mooi gebaar en deelt gratis maaltijden uit aan daklozen in thuisstad Rosario

Time-OutLionel Messi draagt zijn steentje bij om de daklozen in zijn thuisstad Rosario te helpen, nadat Argentinië geteisterd werd door een koudegolf. In 'VIP’, het restaurant waarvan hij eigenaar is, kunnen ze sinds vorige week terecht voor gratis eten en drank.

7 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    John De roo, zij vragen nooit naar applaus. Het is de pers die dat doet. Het liefst willen deze spelers dat allemaal anoniem doen. En wie bepaalt hoeveel zij moeten geven aan een goed doel ? Al hadden Messi of C.Ronaldo 100 miljard, zij bepalen hoeveel ze willen geven. Daarnaast hebben wij totaal geen idee hoeveel goede doelen zij ondersteunen. Maar staan wel gelijk met een oordeel klaar.Lekker makkelijk, nietwaar ?
  • John De roo

    5 jaar geleden
    Carlos Simonis : als wij 10 euro geven aan een goed doel doet ons dat financieel meer pijn dan als Messi 10 miljoen euro geeft. Hij verdient ongeveer 1 miljoen euro per week. Er zijn veel mensen die geen 1000 euro staan hebben. 100 euro is daar 10 procent van. Als Messi 10 procent van zijn totaal vermogen geeft zal dat meer dan 50 miljoen euro zijn en dan heeft hij nog 500 miljoen over. Een gewetenssussertje meer is dat niet. Idd ze geven iets maar kom niet om een applaus vragen.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Enig idee Najib Ben Tahar hoeveel geld spelers als C.Ronaldo en Messi weggeven aan minder bedeelden ? Nee he, is niet erg hoor. Het staat ook niet altijd in het nieuws, dat willen ze liever niet. Wat geef jij aan goede doelen, en wat doe jij voor de medemens die het niet goed hebben? Of ben jij misschien de grootste hypocriet. Wel mensen veroordelen, maar nooit in je eigen straatje veegt ?
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Allemaal wel heel mooi,maar wat is daar nu zo speciaal aan?Er zijn wereldwijd zoveel mensen die zich inzetten voor de minderbedeelden.Maar ja,het is "belastingsontduiker" Messi die het voetbalwereldje corrupt vindt natuurlijk...
  • Najib Ben Tahar

    5 jaar geleden
    Voor mij hij is hij een schijnheilige hypocriet. Hij verdient miljoenen en geeft nu wat voedselpakketjes aan de arme mensen om te laten zien dat hij vrijgevig is Hij zou een echte man zijn als hij ook een paar miljoen euro doneert aan de arme mensen