Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Kris Van Dijck neemt ontslag als voorzitter van Vlaams Parlement, echtgenote gaat klacht indienen tegen P-Magazine

Kris Van Dijck neemt ontslag als voorzitter van het Vlaams Parlement. Dat bevestigt hij in een verklaring aan Belga. “De recente gebeurtenissen maken het voor mij onmogelijk om nog langer te functioneren als Vlaams parlementsvoorzitter”, zegt Van Dijck. Door het ontslag van Van Dijck wordt eerste ondervoorzitter Filip Dewinter (Vlaams Belang) de facto voorzitter van het Vlaams Parlement.

261 reacties

  • maud hallett

    5 jaar geleden
    groot gelijk, P-magazine is een rioolblad
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Naar de hoeren gaan op kosten van de gemeenschap, tja, maar toch een doodeerlijke brave mens. Wat komt er volgende week bovendrijven? Blijkbaar ben ik de enige die hem wantrouwt.
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Als er inderdaad geen fraude of corruptie in het spel is moeten ze absoluut klacht neerleggen wegens eerroof ! Daarenboven stel ik vast dat sommigen vergeten dat iemand onschuldig is tot het tegendeel bewezen wordt ! Een beetje respect voor de wet aub.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Indien deze aantijgingen kloppen dan moet K.Peeters ook zijn mandaat in Europa neerleggen ! Corrupt is corrupt en dat geldt voor iedereen !
  • frank veus

    5 jaar geleden
    Peter Thys @ ik ben totaal geen NVAer maar de linkse partijen zijn toch koplopers wat betreft de schandalen . En de echtgenote , het is mooi als ze haar man verdedigt want het was voor haar tijd dus geen probleem . Maar ze heeft nu genoeg in de belangstelling gestaan dus ze kan terug naar de achtergrond .