BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beerschot stelt KBVB in gebreke en vraagt UEFA om actie te ondernemen

Belgisch voetbalBeerschot stelt de Belgische voetbalbond (KBVB) in gebreke voor geleden schade als de club niet in 1A mag uitkomen. Bovendien vraagt de Antwerpse club aan de UEFA om actie te ondernemen na de uitspraak van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) in de matchfixingzaak rond KV Mechelen.

24 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Stefaan Verstraeten het gaat om Mechelen en niets anders dan Mechelen. Jullie proberen steeds naar andere te wijzen. Klagen dat jullie beschuldigd worden zonder bewijzen maar wel andere beschuldigen. Dus toont aan dat KVM ook niet zuiver was. En in Eupen vond ik niets raar maar Mechelen wel. Ze willen groot doen maar zijn al failliet geweest.
  • Leo Van Parijs

    5 jaar geleden
    Ik lees hier veel dat KV Mechelen schuldig is aan match fixing maar is dat wel zo ?????En wat met die andere ploegen want daar word hier maar weinig over gezegd. Voor match fixing moet je volgens mij met 2 zijn niet....?Er zijn er die zeggen ja en andere zeggen nee, maar hoe kan je een oordeel vellen als je niet alle documenten kan gelezen, die niet beschikbaar zijn wegens onderzoek van het parket en die de Belgische Bond niet toelaat. Wat is er de voorgaande jaren gebeurd met Moeskroen!!!
  • Senninha Goossens

    5 jaar geleden
    KV Mechelen moet zijn straf nog krijgen,indien schuldig.Enkel degradatie is niet mogelijk door het bondsreglement.KVM blijft terecht in 1ste.
  • Pieter De Koninck

    5 jaar geleden
    Ja, wat is de reden dat Beerschot tweede is geëindigd? Toch dat KV Mechelen aan match fixing heeft gedaan, ongeacht wat die 'recht'-bank uitspreekt
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ik kan Beerschot (en ook deels Lokeren) goed begrijpen. KVM bedriegt de boel en wordt er ook nog voor beloont ! De UEFA moet hier nu ingrijpen en Mechelen zwaar straffen, zoniet verliest deze mooie sport veel geloofwaardigheid !