BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency

Casual, maar niet per se goedkoop: zoveel kostten de outfits van de Britse royals gisteren

RoyaltyDe Britse royals liggen vaak onder vuur omdat ze een voorliefde hebben voor peperdure kleren - zo is de juwelencollectie van Meghan Markle maar liefst 670.000 euro waard - maar dat wil niet zeggen dat het niet een stuk goedkoper kan. Tenminste, bij de kinderen dan. Want Kate en Meghan waren gisteren toch ook niet spotgoedkoop gekleed.

5 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Meghan is pas bevallen, Edwine. Wat verwacht je dat ze zal dragen? En wees niet zo jaloers - het is niet omdat wij geen geld hebben, dat zij in armoede moeten leven! ;)
  • censor

    5 jaar geleden
    En toch staan mensen zich te vergapen aan die "royals"...hier toch hetzelfde ? Die kunnen geen kwaad doen...de droomwereld van de fans....utopisch....
  • zina riffia

    5 jaar geleden
    Jurk van Kate ziet er een pak mooier uit en kost minder dan de jurk van Meghan. Bon, persoonlijk vind ik ze allebei nog te duur.
  • Edwine Van der Hoeven

    5 jaar geleden
    520€ voor die zakjurk van Meghan, ik zou die nog niet willen dragen voor nul euro. Wat is er zo speciaal aan dat niemendalletje van de handtas van Kate ? Wat kan daar in ? 1 zakdoek ? Ze zouden hun outfits best bescheidener mogen houden !
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Dat die royalty-aanhangers dit eens goed bekijken ! Er zijn mensen die met minder dan een kleedje moeten toekomen elke maand !