Ja Rule en Billy McFarland
Volledig scherm
Ja Rule en Billy McFarland © Netflix

Ja Rule ontloopt gevangenisstraf in zaak van mislukte Fyre Festival

CelebritiesJa Rule (43) zal niet achter slot en grendel komen te zitten. De rapper organiseerde in 2017 mee het Fyre Festival, dat uiteindelijk faliekant mislukte. De rechter oordeelde vandaag dat Ja Rule niet wordt vervolgd, omdat hij geen specifieke beloftes heeft gedaan die hij niet is nagekomen. Dat meldt Bloomberg.

0 reacties

  1. Opnieuw veel zorgen om Britney Spears: zangeres noemt haar zus een “bitch” in bizarre video
    Celebrities

    Opnieuw veel zorgen om Britney Spears: zangeres noemt haar zus een “bitch” in bizarre video

    Het gaat opnieuw bergaf met Britney Spears (42). Volgens bronnen staat de Amerikaanse zangeres op de rand van een faillissement. En ook mentaal zou het niet goed gaan met La Spears. “Ze is volledig losgeslagen”, klinkt het onder meer. Daarnaast botert het ook nog steeds niet tussen de zangeres en haar zus Jamie Lynn. Zo noemde Britney haar zus een “bitch” in één van haar recente - bizarre - video’s.
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.