De eerste ontmoeting tussen de Nederlandse premier Mark Rutte en de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis in Washington.
Volledig scherm
De eerste ontmoeting tussen de Nederlandse premier Mark Rutte en de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis in Washington. © REUTERS

Nederlandse premier Rutte brengt tweede bezoek aan Trump in Washington

Premier Mark Rutte heeft volgende week donderdag een ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump. Rutte is dan in de Verenigde Staten voor een handelsmissie in Boston.

3 reacties

  • Rick van dijk

    5 jaar geleden
    Jacques Philippe, NL is na de US de grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld, de op 2 na grootste investeerder in de US, bijna een miljoen banen in de US zijn gerelateerd aan Nederlandse bedrijven, er wonen 8 miljoen Amerikanen met Nederlandse Roots. Nederland was het eerste land dat Amerika erkende als onafhankelijke natie enz enz. Je kan een klein stipje zijn op de landkaart maar genoeg invloed hebben....
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Hoeveel keer is Noord-Korea kleiner dan Texas, en toch is Trump er nog niet in geslaagd zijn eisen door te kunnen drukken. Nederlanders zijn zakenmensen en dat is het doel.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    5 jaar geleden
    Nederland is ongeveer 16 keer kleiner dan Texas. Er wonen in minder mensen in NL dan in NY. Het hele GDP van NL in één jaar, spendeert de US overheid in één dag. NL is moeilijk op elke landkaart te vinden. Het is algemeen bekend dat het NL volk haat Amerika en Trump. Deze "grote" ontmoeting tussen Trump en Rutte was precies maar 18 minuten. Ik geloof niet, dat Rutte een grote indruk maakte op Pennsylvania Ave.