Emile en Hanne
Volledig scherm
Emile en Hanne © Emile Jacobs

Transjongen Emile Jacobs uit ‘4eVeR’ heeft een vriendin: “Hanne aanvaardt mij volledig”

TVIn de Ketnet-serie ‘4eVeR’ deed Emile Jacobs (19) begin dit jaar zijn intrede als Lewis, een transjongen. In het echt is hij óók transgender. En voor het eerst sinds hij als jongen door het leven gaat, heeft Emile nu ook een vriendin. “Hanne maakt van mijn transitie totaal geen probleem”, vertelt Emile in weekblad TV Familie. “Ze toont er veel interesse in, wat mij ook wel geruststelt.”

1 reactie

  • Heimo Davidts

    5 jaar geleden
    Veel geluk samen en dat jullie samen mogen blijven.
  1. Nieuwe liefde voor Chloë en Silke is nog vrijgezel: zo gaat het met de twee vrouwen die zelf opstapten bij boer Thomas
    PREMIUM
    TV

    Nieuwe liefde voor Chloë en Silke is nog vrijgezel: zo gaat het met de twee vrouwen die zelf opstapten bij boer Thomas

    Het is nog maar zelden gebeurd in de geschiedenis van ‘Boer zkt vrouw’: twee van de vier uitverkoren vrouwen stapten zondagavond zélf op bij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) uit het West-Vlaamse Woesten. Zowel Chloë (26) als Silke (26) zagen geen match in hem. De twee dames vertellen waarom ze die opmerkelijke beslissing namen en vertellen hoe het nu met hen gaat. En welke overblijvende kandidaat zien ze met Thomas eindigen?
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”