Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drie jonge festivalgangers verkracht op Dour

FestivalsOp de festivalweide van Dour zijn drie jonge festivalgangers verkracht. De feiten hebben zich afgelopen woensdag afgespeeld, maar meer details zijn er voorlopig niet. Dat schrijft La Dernière Heure. 

6 reacties

  • Ria Adams

    5 jaar geleden
    Als ze gevat worden is het tegenwoordig een straf voorwaardelijk we hebben het deze week in Veurne nog gezien.
  • annelies eylenbosch

    5 jaar geleden
    Er worden toch geen straffen gegeven, zelfs niet voor kinderen te bepotelen...dus laat staan voor jonge vrouwen...Dit signaal geeft onze overheid, ons gerecht. Het zal er dus niet op verbeteren...
  • Jen Carrago

    5 jaar geleden
    5 jaar?! Dat is veel en dan nog met uitstel en allerhande lepe trukjes en smoezen van de advocaten komt het meestal tot weinig effectieve bestraffing. Schandalig en veel te laks in dit land.
  • nivarlet jacques

    5 jaar geleden
    Straf zenne. Me too affaire. Festival, dronken en ne knappe gast of vrouw tegenkomen. De wippen en een dag later verkrachting en moord uitschreeuwen. Eerst eens een goede doorlichting van het slachtoffer. Niet dat ik het goed keur maar een mes snijd aan 2 kanten.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Verschrikkelijk! Wanneer gaat men dit soort criminaliteit eens bestraffen! De daders krijgen meestal amper 5 jaar, maar de slachtoffers een levenslang trauma!