Le Lotto Park
Volledig scherm
Le Lotto Park © Elisha Benkoski

Officieel: stadion van Anderlecht heet voortaan Lotto Park

Belgisch voetbalAnderlecht neemt na 36 jaar afscheid van de naam Constant Vanden Stockstadion. De thuishaven van paars-wit heet voortaan Lotto Park. Dat heeft de directie van de Belgische recordkampioen vandaag aangekondigd op een persconferentie. 

16 reacties

  • Rudi Met den Ancxt

    5 jaar geleden
    Lotto is toch overheidsgeld? Betalen we dus mee als we met de lotto spelen?
  • didier de coster

    5 jaar geleden
    was beter omgekeer lotto krap .....
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Dus iedereen die op de lotto speelt steunt Anderlecht? Lotto wil nog verder zichzelf vernietigen zeker want het gaat al minder goed.
  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Destijds werd verboden om publiciteit te maken voor sigaretten? Wanneer komt er eindelijk eens een verbod op reclame in voetbalstadia, tv en voetbalshirts van alle speel- en gokfirma's : weg met Unibet, Napoleon Games, Lotto, enz
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ja een ploegske die al de ganse aardkluit bedrogen en bestolen en omgekocht heeft is nu éénmaal beter gekend dan een ploeg van en voor het volk als Club. Maar het geeft niet hoor. Hou jullie maar aan jullie standing. Wij gaan ons aan de onze houden. Het strand van Copa Cabana loopt anders toch ook niet vol met truitjes van uw ploegske zeker Erwin ? Alé ik heb er toch nog nooit eentje gezien !