Kris Van Dijck.
Volledig scherm
Kris Van Dijck. © BELGA

Dit schrijft de internationale pers over de zaak-Van Dijck

Het ontslag van Vlaams Parlementsvoorzitter Kris Van Dijck rolt ook in het buitenland over de tongen. Een bloemlezing van de berichtgeving in internationale media.

12 reacties

  • Pascal Mortier

    5 jaar geleden
    Wat valt er Kris Van Dijck echt te verwijten ? Hij heeft die prostituee met eigen geld betaald voor haar diensten. Niet met overheidsgeld, want dit zou dan wel echt te gortig zijn. En toen had hij nog geen relatie met zijn huidige echtgenote. Hij heeft die prostituee ook niet geholpen aan een werkloosheidsuitkrering. Daarop had ze al 2,5 maand lang recht toen Kris Van Dijck kwestieuze brief aan Chris Peeters schreef. In deze brief vraagt Van Dijck enkel om de wachttijd niet te laten oplopen.
  • Barbara Deschacht

    5 jaar geleden
    En dat dan de kracht van verandering??? de NVA ers zijn nog erger dan de oude koeien die ze nu ter verdediging uit de sloot halen... dat is inderdaad een verandering maar geen verbetering want de NVA praat alles goed van hun mandatarissen of dat nu verkoop van visa, dronken rijden of meehelpen aan sociale fraude van een suske is.
  • Dirk Pieters

    5 jaar geleden
    Wij hebben dan ook 6 ! Regeringingen dus de kans dat bij ons zoiets voorvalt is vele malen groter dan in het buitenland.
  • Marie Beldé

    5 jaar geleden
    Ja mr Schoofs u hebt gelijk... Zelfde scenario in de States...!
  • marleen mertens

    5 jaar geleden
    En nu blijkt Chris Peeters ineens op de hoogte te zijn .Politici die elkaar dekken ,wie weet wat er nog allemaal boven komt .Bij de Waalse regeringen kennen er alles van