Na het ontslag van Kris Van Dijck greep Filip Dewinter vandaag de koe bij de horens en riep hij als waarnemend voorzitter het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement samen om zich te buigen over diens opvolging.
Volledig scherm
Na het ontslag van Kris Van Dijck greep Filip Dewinter vandaag de koe bij de horens en riep hij als waarnemend voorzitter het Uitgebreid Bureau van het Vlaams Parlement samen om zich te buigen over diens opvolging. © Photo News

Speelde Dewinter een rol in het ontslag van Van Dijck? “Niks met dat lek te maken”

Dat Kris Van Dijck (N-VA) moest opstappen als Vlaams Parlementsvoorzitter nadat P-Magazine uitbracht dat hij met een prostituee fraude zou hebben gepleegd, komt vooral Filip Dewinter erg goed uit, schrijft Apache. De site verwijst onder meer naar nauwe banden tussen P-Magazine-eigenaar Maurice De Velder en het Vlaams Belang-kopstuk. Dewinter ontkent aan de VRT enige betrokkenheid met klem.

63 reacties

  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    Ik gok op de CD&V , die zijn na de verkiezingen laag gevallen,Beke heeft het slecht gedaan, Crevits heeft gefaald en Peeters , die is helemaal tenonder gegaan , die moet toch boos zijn op de NVA ,hij wilde Burgemeester worden en afgegaan zoals een gieter , nu stopt hij met de Belgische politiek, de Arco beloftes kwam hij niet na ,man,man ...dit is een gefrustreerde vent hoor .
  • Marcus Camps

    5 jaar geleden
    Volgens mij is het Trump geweest en niemand anders !
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Dit is toch geen nieuws meer . Gans Europa en ver daar buiten kent al veel langer dan vandaag de reputatie van de Belgische politiekers . De tijd van Vanden Boeinants ( met zijn Roze Balletten , voor wie die tijd nog kent ) is blijkbaar nog steeds niet voorbij. Hoeren en naar de hoeren gaan op kosten van , is blijkbaar nog steeds ingegroeid in deze generatie politiekers .
  • Lucas De groot

    5 jaar geleden
    Hoeveel scheefpoepers zouden er in de regering zitten. Alkoliekers weten we al.
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Altijd de schuld van anderen.