© BFM

Zware hinder op E34 door ladingverlies en ongeval: bestuurder als bij wonder ongedeerd

Een ongeval ten gevolge van een ladingverlies op de E34 richting Knokke, in Beveren, zorgt vrijdagavond voor ernstige hinder richting kust. Zware aluminium platen vielen uit een vrachtwagen en verpletterden een terreinwagen. De bestuurder kwam er als bij wonder zonder kleerscheuren vanaf.

dvd

Het ongeval gebeurde toen een vrachtwagen de aansluiting van de R2 met de E34 richting kust opreed. De lading, zware aluminium platen die honderden kilo’s per stuk wegen, begonnen te schuiven in de laadbak en scheurden door het afdekzeil.

Een bestuurder die op dat moment onderweg was richting Knokke, zag alles voor zijn neus gebeuren. De platen vielen op zijn auto en verbrijzelden de motorkap. De man kon zich op de pechstrook zetten en raakte als bij wonder niet gewond.

De zware platen liggen kriskras verspreid over het wegdek. De baan is niet volledig afgesloten, maar het verkeer moet slalommen om de verloren lading en de zwaar beschadigde auto voorbij te raken. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum zal het al zeker langer dan een half uur duren om de baan vrij te maken.

Verkeer richting kust wordt aangeraden de E34 te vermijden en indien mogelijk de E17 te nemen.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen