Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Meer dan half miljoen Amerikanen wil mysterieuze legerbasis Area 51 bestormen om marsmannetjes zien

Meer dan 600.000 mensen hebben zich aangemeld voor een Facebook-event dat oproept om gezamenlijk Area 51 te bestormen, de uiterst geheime militaire basis in de woestijn van Nevada in Amerika. Ze willen daar de marsmannetjes en ufo's zien die zich daar volgens allerlei complottheorieën zouden bevinden.

7 reacties

  • Danny Van den Branden

    5 jaar geleden
    Marsmannekes made in USA. Daar moet je niet aan twijfelen en ik denk dat je best NIET wil weten wat daar allemaal wordt beproefd.
  • Thibault Derese

    5 jaar geleden
    En overal zijn stiekeme camera's ook en bewegings/warmte sensoren.
  • Hans Mannaerts

    5 jaar geleden
    romy verhove, op dat terrein worden enorm veel nieuwe technologieën getest. Is het dan vreemd dat niemand het mag betreden? En wil je wel rondlopen op een plaats waar wapensystemen worden getest en je dus elke seconde kan getroffen worden door zo een wapen? Heel veel militairen in de VS wonen op hun basis. Maakt het leven een stuk aangenamer en eenvoudiger. Dat is niet enkel zo in de geheime basissen.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Als dit zou plaats vinden dan zouden ze van mij op die betogers mogen schieten. Er zijn dingen die behoren tot de veiligheid van een land en waar niemand die onbevoegd is toegang toe heeft.
  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    Ze zullen niet ver geraken. Het is toch duidelijk dat dit een testterrein is voor allerlei militair tuig net zoals Los Alamos destijds. Jammer voor diegene die in marsmannetjes of aliens geloofden.