Jakob Fuglsang.
Volledig scherm
Jakob Fuglsang. © BELGA

Fuglsang en Mollema mopperen over rol motoren: “Echt belachelijk”

Tour de FranceJakob Fuglsang kwam vandaag in de groep met de meeste andere favorieten aan in Saint-Etienne. De Deense kopman van Astana moest enkel op Thibaut Pinot en Julian Alaphilippe 20 seconden prijsgeven en daar zat hij toch wel mee. In een interview na de achtste rit toonde Fuglsang zich vooral ontevreden over de rol van de motoren.

18 reacties

  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Hun ploegen hebben gewoon heeeeeel dom gereden. Astana reed voluit achter de kopgroep maar Fulsang kon niet op de demarrage van Alaphilippe reageren. Als Pinot het kan dan moet hij het ook kunnen. De taktiek van Dimension Data is mij ook een raadsel
  • eric maier

    5 jaar geleden
    hij heeft wel een punt dat Fransen deze Tour al wel "geholpen zijn". Ik denk terug aan de rit met Van Aert in de aanval met een kopgroep, waar in de achtergrond de motor wel erg dicht voor het peleton - geleid door oa FDJ-Total de achtervolging probeerden te organiseren. Met momenten gingen ze ook voor Pinot en Alaphilipe kort ervoor rijden, zo ook i nde laatste paar km in achtervolging op Degendt - die gelukkig won.
  • Carl Panis

    5 jaar geleden
    Platte kaas. Is gewoon te oud geworden. Over en uit.
  • Frits Vandenberge

    5 jaar geleden
    Wat een gezever over die motoren. Er rijdt overal een motor voor: voor de ontsnapte, voor de achtervolgers, voor het peloton. Dus iedereen heeft evenveel "voordeel". Misschien dan beter niet meer op TV uitzenden? Hallo!!!!
  • rudi swinnen

    5 jaar geleden
    @ Julien de Kerpel . Wuyts heeft het WEL gezien en heeft daar ook melding van gemaakt in de rechtstreekse uitzending . * Die motor rijdt toch te dicht voor die 2 Fransen , die moet verder voor hen uit rijden * heeft hij duidelijk gezegd