Brussel vluchtmisdrijf Kruidtuinlaan/Nieuwstraat
Volledig scherm
Brussel vluchtmisdrijf Kruidtuinlaan/Nieuwstraat © Dieter Nijs

Bestuurder vlucht na dodelijke aanrijding van voetganger in Brussel

BrusselVlakbij het Rogierplein in Brussel is vanmorgen iets voor 5 uur een voetganger aangereden door een wagen. Het slachtoffer kwam daarbij om het leven. De automobilist pleegde vluchtmisdrijf. 

87 reacties

  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Vluchtmisdrijf valt nooit goed te praten ook al kan je er niets aan doen. Maar zwakke weggebruikers moeten ook eens de regels volgen. Ik zie een voetpad in de verte maar niet waar het ongeval gebeurd is.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Waarom neemt men dit soort misdrijven niet uit handen van de politierechters. Het gaat hier over moord of doodslag en als het wapen een wagen is noem ik dat geen verzachtede omstandigheid.
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Zolang vluchtmisdrijf niet hetzelfde bestraft wordt als opzettelijke doodslag (moord) gaat dit nooit beter. De hedendaagse mens is een egoïst en lafaard en ik schaam me rot tot die soort te behoren. Als er zoiets als opnieuw geboren worden na de dood bestaat wil ik nooit als een mens terug komen.
  • Brigitte Boon

    5 jaar geleden
    Waarschijnlijk weer ene zonder rijbewijs of zonder verzekering. Onder invloed van drank of drugs.een maffe bestuurder
  • Carine Vandeputte

    5 jaar geleden
    Werkstraf en zware boete geen uitstel geen voorwaardelijk België straft alleen de slachtoffers De daders worden in ons land beloond