REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Meerderheid Duitsers vindt bibberaanvallen Merkel privézaak

Een meerderheid van de Duitsers vindt dat bondskanselier Angela Merkel geen openbare verklaring hoeft te geven voor de bibberaanvallen die ze de afgelopen tijd heeft gehad. 

21 reacties

  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Mag niet geweten worden, dus is het iets serieus. Anders hadden we het al lang geweten. En we mogen het weten want zij staat aan het hoofd van Europa en heeft al heel wat leed berokkent aan het Europese volk. We mogen weten of ze nog wel ok is in haar bovenkamer en niet een of andere degeneratieve neurologische ziekte heeft want daar lijkt het wel op.
  • Mien Sjors

    5 jaar geleden
    Zolang zij haar taak kan doen is invaliditeit geen probleem. Dat iedereen eens voor eigen deur veegt. Toen ik Parkinson kreeg hebben mijn afgunstige collega's 2 jaar geprobeerd mij aan de deur te krijgen. Dat is nooit gelukt. Zij verdwenen, ik bleef. Ik deed mijn job dus naar behoren en klanten hebben zich nooit gestoord als ik wat begon te beven.
  • Marwaan Alkalanissi

    5 jaar geleden
    Ze kan dit uitleggen maar hoeft dit niet uit te leggen. Het wordt tijd dat mensen zich met zichzelf bezig houden ipv anderen onder de loep te nemen. Niemand is perfect en aan de critici kijk eerst naar jouw lichamelijke tekortkomingen vooraleer je naar anderen wijst.
  • Ann Verschueren

    5 jaar geleden
    Zolang niemand er last van heeft is gezondheid een privé zaak, wie je ook bent dat speelt geen rol. Heeft ook helemaal niks te maken met het gegeven of je sympathiek bent of niet
  • Jos Verelst

    5 jaar geleden
    Jef Lois : de mensen mogen zich vragen stellen maar daarom hoeft Merkel er nog niet op te antwoorden. Ongezonde nieuwsgierigheid, het publiek hoeft niet het ganse priveleven van publieke figuren te weten.