Emani en haar stiefmoeder.
Volledig scherm
Emani en haar stiefmoeder. © RV

Meisje gaat bij vader wonen na breuk ouders. Als die nieuwe vriendin krijgt, begint ware nachtmerrie

BuitenlandEen Amerikaans meisje dat door de rechter aan haar vader was toegewezen nadat haar ouders uit elkaar gingen, is op een gruwelijke manier aan haar einde gekomen. Emani Ross was nog maar een kleuter toen de nieuwe vriendin van haar vader zich tegen haar keerde. Terwijl de vrouw haar eigen twee kinderen verwende, werd het meisje geslagen en uitgehongerd. Haar nachtmerrie duurde tot ze 10 jaar was. Toen vond de politie haar uitgemergelde resten in een vuilnisbak.

23 reacties

  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Spijtig dat die gruwelijke stiefmoeder vorige maand haar dodelijke injectie niet kreeg. Ze mag nog humaner sterven, dan haar stiefdochter heeft moeten door staan.
  • Gerda Kuppens

    5 jaar geleden
    Hoe doorslecht kan men zijn om een onschuldig kind dit aan te doen ,waarom heeft nooit iemand van de familie zoals grootouders ,tante, nonkel nooit iets echt ondernomen om dit kind uit hun klauwen te trekken !!!! Deze toestand is dus ook nooit ter sprake gekomen in de school door de 2 andere kinderen tegenover medeleerlingen of leerkrachten ???Waarom werd haar hulpkreet na het weglopen niet echt onderzocht ?? hier zijn vele fouten gebeurd !!!!
  • Inge Poelman

    5 jaar geleden
    OMG Vreselijk Alweer een slachtoffer door de schuld van overheidsinstanties hopelijk worden deze uit hun functie ontzet en krijgen die zware straffen en boetes!!
  • FREDDY VANHOET

    5 jaar geleden
    Ik ben hier niet goed van ....verschrikkelijk wat dit kind heeft moeten meemaken . De overheid heeft hier ook gefaald.
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Weer zo een geval waar iedereen wist wat er gebeurde maar niemand iets deed. En die vent is de naam vader niet waardig.