Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Influencers worden steeds minder invloedrijk

Een nieuw onderzoek toont aan dat steeds minder mensen zich laten beïnvloeden op het internet door influencers. Dat zou onder andere komen doordat mensen te veel gesponsorde berichten te zien krijgen op hun sociale media pagina’s, waardoor ze er sneller overheen gaan. 

6 reacties

  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Nogal logisch. De mensen beginnen stilaan door de krijgen dat die zogenaamde influencers gewoon een aantal parasieten zijn die om het even wat zullen beweren omdat ze er zelf beter van worden. Voor mij is het eenvoudig : ik zal zelf wel bepalen wat ik wil. Bijvoorbeeld bij mijn FB account wordt elk gesponsord bericht zonder uitzondering gerapporteerd als bedrieglijk.
  • Pieter Verhulst

    5 jaar geleden
    Overdaad schaadt en het originele ervan is weg. De eersten die het toepasten hadden het gat in de markt gevonden, al die nieuwe zijn copycats.
  • Gilles Standaert

    5 jaar geleden
    Het zijn dan ook geen influencers. De meesten bedelen gewoon via sociale media. en presteren voor de rest niets, buiten af en toe in hun blote kont op de foto staan, en naar Dubai reizen, en wat daar gebeurd... Ni proper zenne, letterlijk.
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Al een tijdje de hype voorbij, enkel kinderen trappen nog in die val.
  • Ronald Roelants

    5 jaar geleden
    influencer = kortom gebakken lucht ; mensen worden blijkbaar intelligenter