Klaus Ross moet niet naar cel voor dood van Leentje Callens.
Volledig scherm
Klaus Ross moet niet naar cel voor dood van Leentje Callens. © RV

Duitse natuurgenezer moet niet naar de cel voor dood Vlaamse kankerpatiënte

buitenlandDe rechtbank in het Duitse Krefeld heeft de Duitse natuurgenezer Klaus Ross (62) veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee jaar. Ross wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van drie patiënten, onder wie een Belgische vrouw. Het Duitse Openbaar Ministerie had drie jaar cel geëist.

8 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    En hoeveel mensen zijn er niet gelukkig dankzij door de natuur als laatste hulpmiddel?
  • Van Eeno Lut

    5 jaar geleden
    Wat een zever dat ik hier lees, het gaat over een profiteur die teerde op het leed van kankerpatiënten. Hij deed wat ze in 39 - 45 deden. Folteren. Toen waren het oorlogsmisdadigers, deze hier krijgt voorwaardelijk omdat hij zo lief kan janken.
  • Kris Kras

    5 jaar geleden
    De reguliere artsen richten wel een BVBA'tje op om zich veilig te stellen of laten de patiënt bij risicovolle operaties papieren ondertekenen waarop ze de arts vrijstellen van de gevolgen van zijn handelingen. Hoe ethisch is dat?
  • Lucas Balieu.

    5 jaar geleden
    Er zijn een hoop charlatans in de alternatieve geneeskunde die alleen maar op geld gewin uit zijn. Vaak zijn mensen die in de reguliere geneeskunde uitbehandeld zijn er het slachtoffer van om dat men dit (alternatieve geneeskunde) als een laatste strohalm ziet.
  • Gerda Rousseau

    5 jaar geleden
    karl van dyck: Ik ben ook kankerpatiënt (long-, lever- en botkanker) en wat jij uitkraamt, is onzin!