Patrick van der Vorst
Volledig scherm
Patrick van der Vorst © Dieter Bacquaert

Kunstdealer Patrick Van der Vorst uit ‘Stukken Van Mensen’ wordt priester: “De excuses zijn op”

TVPatrick Van der Vorst, de kunstdealer uit het VIER-programma ‘Stukken van mensen’, wordt priester. Op dit moment is Van der Vorst (48) nog het vijfde seizoen seizoen van het antiekprogramma aan het inblikken, maar dat wordt meteen ook zijn laatste. In september trekt hij voor vier jaar naar Rome om te studeren als seminarist voor het bisdom van Westminster.

91 reacties

  • Raphael Cools

    5 jaar geleden
    Dwong altijd veel respect af op tv, mijn bewondering voor die man wordt nu nog groter
  • Christiane De Kerpel

    5 jaar geleden
    héél intelligente en fijne mens vind ik persoonlijk, voor iemand met genderproblemen toont men bewondering en respect, dit breken sommigen af. ik wens hem veel moed en succes, ben ook katholiek opgevoed en nooit gevoel gehad dat men mij destijds iets wijsmaakte...miserie , oorlog en andere problemen zijn wel menselijke schuld , daar heeft God niets mee te maken !
  • Donald Trompet

    5 jaar geleden
    Vera Bres dacht net hetzelfde te zeggen en wat je hier schrijft geef ik je 10000% gelijk. God en alle andere religies zijn gewoon sektes.
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    iedereen zijn mening natuurlijk, ben katholiek opgevoed,de katholieke school ,communie's ,vormsel ,getrouwd voor de kerk ...en als ik er nu over nadenk ,wat hebben ze ons toch allemaal wijsgemaakt ! waarom zoveel miserie,oorlog ,iedereen moet voor zichzelf zorgen om te overleven ...onschuldige kindjes die sterven ...waar is God ...simpel die bestaat niet !! enfin ze zullen hem graag zien komen in het vaticaan met zijn goed gevulde bankrekening !!
  • Patrick Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Heel veel succes zorg voor een nieuwe wind en een kerk anno 2019