Huiveringwekkend: attractie in India komt los en valt 6 meter naar beneden, minstens 2 doden

Een bezoek aan een pretpark in Ahmedabad, in India, liep gisteren voor 31 mensen helemaal fout af. Ze zaten op de ‘Discovery’ attractie, waarbij een soort platform van links naar rechts slingert. Wanneer het platform zo’n zes meter boven de grond hangt, knakt één van de kabels en crasht het platform tegen een paal waarna het naar beneden valt. 

20 reacties

  • Elke De Vlieger

    5 jaar geleden
    De attracties die hier in de parken afgekeurd worden omdat ze niet meer aan onze strenge veiligheidsregels voldoen, worden verkocht aan het buitenland. En dan helaas gebeuren dit soort ongelukken.
  • Kevin Beskes

    5 jaar geleden
    Fred Sem Geloof dat jij terug naar school moet! Iets tegen China toevallig? 80% van de spullen in jouw huis komt uit China. Bevolking mag dan niet zo rijk zijn als ons het land is immens rijk en ver zijn tijd vooruit! Maar als jij beter staal kunt maken ben ik heel benieuwd!
  • Joëlle-Tony Dejaifve-Peelman

    5 jaar geleden
    Mankementen zijn er ook in Europa hoor. Toen ik 16 jaar was ben ik naar Heidepark in Duitsland geweest. Ik ben daar op de Big Loop geweest, wanneer je in het begin schuinrecht naar boven gaat wou ik in de helft testen of mijn beveiliging die je over je hoofd trekt vast zat. Plots ging de mijne los naar boven. Iedereen in paniek in het treintje, ook de mensen die beneden stonden te kijken begonnen te roepen naar de machinist. (Zie vervolg volgende reactie)
  • Kris Gijselinck

    5 jaar geleden
    @Steven De Venter De "sledge hammer" gaat niet over de kop en is een serieus pakske zwaarder uitgevoerd zenne... Niet te vergelijken. ! ! ! !
  • Marijke Plessers

    5 jaar geleden
    Boris Kemps, jij hebt vast geen kinderen . Dat is uw manier van denken mss, maar voor de kinderen en de "grote" kinderen is het het wachten waard. De uitstap maak je zelf zo duur als je wil. Jij gaat dan ook nooit naar de kermis zeker, want dat is nog veel duurder.