Het gezicht van Elia Viviani sprak boekdelen.
Volledig scherm
Het gezicht van Elia Viviani sprak boekdelen. © REUTERS

Waar eindigt dit? Buitenaardse Van Aert zorgt na waaierrit voor derde Belgische ritzege in de Tour!

Tour de FranceWout van Aert heeft voor een derde Belgische ritzege in de Tour gezorgd! Onze landgenoot won de rit met aankomst in Albi voor Elia Viviani en Caleb Ewan. Julian Alaphilippe staat steviger in het geel na een waaieroorlogje tussen de favorieten.

82 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Luc Lepoudre die wielergod die u bedoeld heeft 5 wedstrijden in vlaanderen en 1 in nederland gereden dit voorjaar bij zijn 1 ste jaars debuut in de world tour, wint 1 topklasieker 2 semi klasiekers en werd 2x 4de na pech . Om noch maar te zwijgen over het cross sezioen waar hij iedereen verpulverde tot figuuranten . Probeer maar iemand te vinden die dit in het verleden al gepresteerd heeft . Als iemand zijn zinnen zet op het moutainbiken kan hij moeilijk deelnemen aan de tour
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Fenomenaal
  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    Dat Roger Deprez inderdaad eens in de spiegel kijkt, na alles wat hij over Matthieu beweert heeft afgelopen jaar. Zou geen koersen boven de 250 km aankunnen, verdachtmakingen dopinggebruik etc.
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Hoewel de glansprestatie van W V Aert alle lof verdient, zien we een vrang trekje van sommige Vlamingen die als azijnpissers gal spuwen ter verheerlijking van hun persoonlijke wielergod die helaas daar afwezig was.
  • Ongeveer Precies

    5 jaar geleden
    Knap gereden, een verdiende overwinning. Buitenaards is wel behoorlijk overdreven he? Wat Thomas de Gendt liet zien, dat was buitenaards. Dit was gewoon goed, en het afmaken is top. Zeker tussen types als Viviani en Trentin.