Instagram @andhikamuksin
Volledig scherm
© Instagram @andhikamuksin

Deze illustrator maakt realistische tekeningen van Disneyprinsessen

Andhika Muksin, een illustrator uit Jakarta, waagt zich aan het tekenen van Disneyprinsessen in het alledaagse leven. Heb jij je al eens afgevraagd hoe Ariël er zou uitzien net nadat ze uit het water bovenkomt? Dan geeft de illustrator je graag een antwoord op die vraag.

6 reacties

  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Kies eens iets anders om "realistisch" te maken dan Disney, dit is al zoooo vaak gedaan. Elke "kunstenaar" denkt dat hij het warm water heeft uitgevonden.
  • Anne Nonsia

    5 jaar geleden
    @Jan De Korte: geblutste blikjes neem je nooit mee omdat het beschermlaagje aan de binnenkant dan beschadigd kan zijn. Met verlangen naar schoonheid heeft dat weinig te zien, dat gaat over voedselveiligheid en gezondheid (en mogelijk kwaliteitsverlies of smaakverlies).
  • Ben Kenobi

    5 jaar geleden
    Waarom is realistischer altijd dikker en lelijker?Het is alsof iedereen er gewoon afschuwlijk moet uitzien?Als een mens zich gewoon verzorgd dan kunnen ze er knap uitzien.
  • Carla Van Geel

    5 jaar geleden
    Nog minder realistisch dan de originele prenten, nooit een dode, zeker niet een princes op het dodenbed gezien met de mond open. Sinds de mensheid bestaat sloten de rouwenden ogen en de mond en welke mens steekt de tong uit om in de appel te bijten, onmogelijk ...dat wordt gegarandeerd tong in stukjes.
  • Jan De Korte

    5 jaar geleden
    Het zal inderdaad realistischer zijn maar dromen we er allemaal niet van? Net zoals we allemaal hopen van een goed gespijsde rekening te hebben. Als we in de supermarkt kunnen kiezen tussen een geblutste blikje of een niet geblutst dan kiezen we toch allemaal voor het niet geblutste. De inhoud is hetzelfde maar het uiterlijke niet. Dus stop daar toch allemaal eens mee met dat politiek correct gedoe.