Denis Ducarme.
Volledig scherm
Denis Ducarme. © Photo News

Morgen debat over incidenten in zwembaden? “Geen sprake van. Kamercommissies worden niet het speelgoed van Vlaams Belang”

"Geen sprake van dat de Kamercommissies het speelgoed worden van Vlaams Belang. Wat de MR betreft, zijn de zaken duidelijk: er zal morgen geen nationaal debat plaatsvinden over een probleem in het zwembad van Oostende." Dat zegt ontslagnemend minister Denis Ducarme, die bij gebrek aan een regering met volle bevoegdheden ook lid is van de Kamercommissie Binnenlandse Zaken.

112 reacties

  • Eva Munet

    5 jaar geleden
    Paola u hoeft niet te doen alsof het probleem niet bestaat. Uw hoofd in het zand steken heeft in het verleden het probleem enkel groter gemaakt. We kunnen niet langer ontkennen dat het één bepaalde demografie is die steevast voor massale overlast zorgt in badplaatsen.
  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Hij zal er naast pakken, goed zo !
  • paola nerozzi

    5 jaar geleden
    Ten eerste zijn niet alleen allochtonen jongeren altijd slecht onder alle volkeren zijn er goede en slechte zowel Belgen italianen en anderen dus scheer niet iedereen over dezelfde kam en VB mag voor mij regeren heb er geen problemen mee maar aan iedereen hier VB kan wel niet toveren he terug sturen kunnen ze hun ook niet wel op gepaste manier straffen moet kunnen dus niet meer dromen mensen want dromen zijn bedrog
  • Eddy Keulier

    5 jaar geleden
    Toekomstig kiesvee laat je dus beter met rust.
  • Jonas Buyle

    5 jaar geleden
    Dat kan zo niet verder met die Walen en Brusselaars. Die negeren gewoon de democratie als het hun niet uitkomt en vinden blijkbaar dat dat normaal is, en wrijven het er nog wat extra in. België barst en ik heb ng nooit VB gestemd.