© Jonas & Van Geel

Waarom VTM nieuw spelprogramma met Jonas Van Geel mogelijk niet uitzendt

Jonas Van Geel gaat samen met Wendy van Dijk het nieuwe spelprogramma Holland-België presenteren op de Nederlandse tv. Opmerkelijk: hoewel de Vlaamse inbreng belangrijk is, wil VTM nog niet zeggen of het de show ook gaat uitzenden.

tom vets

Men laat er duidelijk geen gras over groeien. Terwijl het nieuws nog maar pas is uitgelekt, blijkt de eerste uitzending al over een maand te zijn. Holland-België zal een amusementsprogramma worden waarin een team van bekende Nederlanders het zal opnemen tegen een aantal even bekende Vlamingen. Het programma komt vanaf eind augustus op de Nederlandse commerciële zender RTL4. Die zender zet zijn grote ster Wendy van Dijk in om de show in goede banen te leiden. Met Jonas Van Geel als copresentator krijgt ze een van de belangrijkste namen van de Vlaamse commerciële televisie naast zich.

Toch is het niet zeker of Holland-België ook uitgezonden zal worden door VTM. “Het gaat hier om een Nederlandse productie waarvoor Vlaamse namen zijn gevraagd”, klinkt het bij VTM. “Wij hadden er vanuit VTM niets op tegen dat Jonas Van Geel dit zou presenteren, want het gebeurt wel vaker dat Vlaamse gezichten in Nederlandse programma’s opduiken. Of en wanneer wij dit specifieke programma al dan niet gaan uitzenden bij VTM, is vandaag echt nog niet aan de orde. Daar kunnen we dus op dit moment geen uitspraken over doen.”

Lees meer in Gazet van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER