De door Trump geviseerde Amerikaanse Congresleden Ayanna Pressley, Ilhan Omar, Rashida Tlaib en Alexandria Ocasio-Cortez houden een nieuwsconferentie.
Volledig scherm
De door Trump geviseerde Amerikaanse Congresleden Ayanna Pressley, Ilhan Omar, Rashida Tlaib en Alexandria Ocasio-Cortez houden een nieuwsconferentie. © REUTERS

Geviseerde Democraten bieden weerstand aan Trump: “We laten ons niet afleiden”

De vier congresleden van de Democraten die volgens president Donald Trump beter “terug kunnen gaan naar het land waar ze vandaan komen” laten zich niet afleiden door de verbale aanvallen van Trump die volgens hen racistisch zijn.

35 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Fons Casteels, uw retoriek is in zodanig veel bochten verwrongen als ware u Trump zelf. Bravo, ik had niet gedacht dat 2 dergelijke clowns tegelijk in dit universum konden bestaan.
  • Ed Buun

    5 jaar geleden
    Ik zie hier 4 vrouwelijke racisten die de radicale regimes in het buitenland steunen. Racisme tegen het westen is ook racisme, en dat moet iedereen eens kunnen begrijpen.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Die vier verzuurde parlementsleden zullen met hun racistische uithaal naar Trump en hun xenofobe uithaal naar Israël ervoor zorgen dat Trump herverkozen raakt. Trouwens, Trump heeft niét gezegd dat ze terug moeten naar hun geboorteland of het land waarmee ze dwepen. Trump heeft gezegd dat ze eens naar ginder op reis moeten om hun linkse toverformule uit te proberen - en dat ze dan kunnen terugkomen naar Amerika om te zeggen of hun linkse magie kan werken.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Dat Trump begint met zijn vrouw en haar familie terug te sturen. En als hij terugwerkende kracht wil invoeren, waar hij al op gezinspeeld heeft, mag hij het zelf ook afdruipen en asiel aanvragen in Duitsland.
  • Jurgen Meurs

    5 jaar geleden
    Ik snap echt niet dat zovele achter hem kunnen blijven staan na nog maar eens een zeer merkwaardige uitspraak. Hoezo moeten deze vrouwen eerst maar eens orde in hun eigen land brengen, de VS is hun eigen land, 3 van de 4 zijn er geboren, de vierde is er al 15 jaar staatsburger. Wat wil zeggen dat ze een examen heeft moeten doen om zich amerikaan te noemen en nog slaagde ook, ik durf te wedden dat Trump het wss niet zo goed zou doen.