Hannelore Vens
Volledig scherm
Hannelore Vens © VTM

Hannelore uit ‘Over Winnaars’ kruipt opnieuw door het oog van de naald: “Wat ik nog heb van benen dreig ik helemaal kapot te lopen”

ShowbizzHannelore Vens (29), die veel indruk maakte in het VTM-programma ‘Over Winnaars’ door samen met Koen Wauters Machu Picchu te beklimmen op haar prothesen, is door het oog van de naald gekropen. Ze kreeg af te rekenen met een stafylokokken-infectie, waardoor haar nu opnieuw een lange revalidatie wacht. Dat vertelt ze strijdvaardig in de Krant van West-Vlaanderen.

12 reacties

  • Sonja Deleener

    5 jaar geleden
    Heel veel moed en sterkte! Veel bewondering voor je doorzetting doe zo verder! Iedereen kan trots op je zijn en van je leren!
  • Bianca Mathijssen

    5 jaar geleden
    Alleen maar bewondering voor deze vrouw!
  • ERIK TOKKIE

    5 jaar geleden
    Mijn man is zelf gevloerd geweest door deze bacterie na knie operatie, gelukkig was de chirurg er supersnel bij en heeft mijn man nog altijd zijn been, maar wel na ong 900 tabletten antibiotica en alle miserie toen die er bij kwam. Dat zo een klein beestje zo veel schade kan aanrichten, het is bijna niet te geloven. Veel moed voor de flinke mevrouw !
  • lode wijk

    5 jaar geleden
    Een voorbeeld dat je nooit met de pakken mag blijven zitten, maar onnodig om ermee uit te pakken, en er toch lichtjes over te gaan. Bescheiden blijven is ook een noodzaak.
  • marc tamar

    5 jaar geleden
    Alleen bewondering is op zijn plaats hier.