EPA
Volledig scherm
© EPA

Gedeeltelijke maansverduistering weer voorbij

Boven ons land was deze nacht een gedeeltelijke maansverduistering te zien. Het leek daarbij net of er een flinke hap uit de maan was genomen. De maansverduistering viel toevallig precies samen met de vijftigste verjaardag van de historische vlucht naar de maan van Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins in 1969.

19 reacties

  • Frakke Nuyts

    5 jaar geleden
    Als ik in die tijd de radio-en videosignalen rechtstrreeks van op de Maan ontving met een schotel,van wie was dat dan,van U mijnheer Stahl ?
  • Bob Fréson

    5 jaar geleden
    Wel Marc, het is heel simpel waarom ze daar niet meer naartoe zijn gegaan. Wel, der is daar niks te rapen om rijk van te worden. Moest het daar vol goud liggen, dan waren ze zeker al minstens 50 keer terug gegaan.
  • Arthur Westerman

    5 jaar geleden
    Als je anno 2019 nog durft te beweren dat er nooit mensen op de maan zijn geweest, dan moet je wel heel hard op je hoofd gevallen zijn als kind...
  • Mark Deckers

    5 jaar geleden
    @John Stahl: er zijn helemaal geen "bewijzen" dat de maanlandingen niet zouden hebben plaatsgevonden, enkel wat flauwe en te weerleggen complottheorieën. Altijd dezelfde, en altijd met dezelfde fouten...
  • Marc Verkest

    5 jaar geleden
    In Turkije was er ook een hap uit.