BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kris Peeters ‘not amused’ met kritiek van Pieter De Crem op partijkoers

Europees parlementslid Kris Peeters (CD&V) betreurt dat partijgenoot Pieter De Crem openlijk de koers van CD&V op de korrel heeft genomen. Volgens Peeters is een interne werkgroep volop bezig met de evaluatie van de tegenvallende verkiezingsuitslag voor CD&V. Die werkgroep komt in september met een rapport. Tot die tijd zouden partijgenoten best "discreet" zijn, aldus Peeters in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

218 reacties

  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Cd&v heeft de slechte verkiezingsuitslag voor 50 % aan u te danken minister van stilstand.De afbraak politiek die gij voerde omdat ge zelf geen alternatieven wist te bedenken.En alles wat andere partijen wilde veranderen maar blokkeren en tegenwerken.Dat was uw bijdrage aan deze regering.Uw trofee koste 100 miljoen euro de befaamde beurstaks minister no body beuling specialist.De man die de gedupeerde Arco klanten ging uit betalen een dikke leugenaar.
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Peeters heeft gelijk ,de toekomst zal uitwijzen dat rechts zijn beste tijd heeft gehad .In Frankrijk zijn de linkse partijen bijna opgelost in lucht ,doch de vakbonden en andere van dat soort organisaties heeft hun macht overgenomen .
  • walter verkest

    5 jaar geleden
    De twee beste polletiekers kunnen het niet vinden met elkaar ! man man man die twee stellen nog geen halve bekwame polletieker samen ! CD&V is een gewoon poenpakker partij ge worden !! wat trouwens geld voor 99 % van die gasten .
  • pipo de clown

    5 jaar geleden
    Beke, Geens en Peeters zelf bepaalde de partijkoers voor de verkiezingen en niet De Crem. Als Peeters nu ook nog eens 12 mensen nodig heeft die een evaluatie moeten doorvoeren om aan te tonen dat deze top wel heel heel heel ver van de samenleving afstaat dan is dit enkel heel heel heel droevig.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    De Crem heeft volkomen gelijk. De tegenvallende verkiezingsuitslag heeft CD&V enkel aan zichzelf te danken.Overal zelf kritiek opgeven , maar eigen dommigheden verbergen.