Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dartstoernooi (even) in gevaar voor Van Barneveld: “Geen pijlen, geen broek, geen shirt”

DartsDarter Raymond van Barneveld kan vanavond wellicht toch in actie komen tijdens het Players Championship 19-toernooi in het Engelse Barnsley. Vliegmaatschappij EasyJet was vergeten de spullen van ‘Barney’ te vervoeren, maar dat logistieke probleem is nu van de baan.

15 reacties

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 jaar geleden
    Om te vogelpikken heb je toch geen broek nodig?
  • jans van Oosten

    5 jaar geleden
    Ja luigi want dartpijlen in je handbagage gaan ze wel accepteren op het vliegveld. Manmanman....
  • Ralph Camberlin

    5 jaar geleden
    ik dacht dat hij gestopt was
  • Jo Debacker

    5 jaar geleden
    @Jan, ja die pijltjes zijn special, die worden naar zijn hand gemaakt en zijn niet zomaar beschikbaar. De pijltjes van Barney die je in de winkel vindt zijn helemaal niet dezelfde. Doch zou zo'n speler daar zeker mee uit de voeten moeten kunnen. En hij staat onder sponsorcontract, mag niet zomaar met evenwelk darts t-shirt spelen dus die is ook zomaar niet vrij te verkrijgen. @Luigi: Pijltjes mogen niet in de cabine. Spreek van ondervinding.
  • Nicolas Derison

    5 jaar geleden
    Wat en domme reacties hier.. Ronaldo gaat zijn schoenen voor de match ook niet kopen, neen dartspijlen mogen niet in uw handbagage, je speelt onder contract dus je moet bepaalde kleding met sponsors etc dragen.. als je er niks van kent moet je ook niet reageren, gaat om een miljoenensport.