BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Ruim 2 miljoen Belgen dienden belastingaangifte online in: iets meer dan vorig jaar

De fiscus heeft dit jaar 2.323.899 belastingaangiften ontvangen via het digitale platform Tax-on-web. Dat zijn er een goeie 10.000 meer dan vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van de FOD Financiën. Op de laatste dag registreerde Tax-on-web nog bijna 40.000 aangiften.

3 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    U moet dit doen voor uw voordeel, het nadeel dat komt vanzelf!
  • Stefanie van Dijk

    5 jaar geleden
    Ik blijf het stug op papier doen enkel omdat de papieren brief voor mij een melding is dat ik aangifte moet gaan doen. Als grensarbeider moet ik er 2 invullen op verschillende tijden en bij tax-on-web krijg je geen brief meer van u moet nu aangifte gaan doen, de andere stuurt wel een brief en dan kan ik digitaal verder invullen, maar in België kan dat blijkbaar niet
  • Dirk Demol

    5 jaar geleden
    Waarom moeten we dit toch allemaal doen ? Ze weten alles, en kunnen aan bejaarden wel een voorstel sturen, wie niet reageert, accepteert het voorstel. Waarom kan dit niet voor alle belgen ? Dit zou pas vereenvoudiging en belastingsgeld besparen. Maar ja, politiekers willen altijd in de belangstelling staan door alles onnodig complex te maken, en postjes te creeren.