AFP
Volledig scherm
© AFP

Lukaku’s Italiaanse droom komt dichterbij: Inter bereidt nieuw miljoenenbod voor

Buitenlands voetbalBeslissende week voor Romelu Lukaku (26) en zijn transfer naar Inter. “Jullie zullen binnen enkele dagen iets weten”, zei hij zaterdag. Het optimisme groeit. Inter bereidt immers een bod van ruim 65 miljoen euro voor. Deze keer om hem definitief aan te trekken. Als de transfer rond raakt, zullen clubs samen al 200 miljoen euro hebben besteed aan de Rode Duivel.

29 reacties

  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Wij zien niet veel van de Italiaanse competitie ! Laat hem dus maar vertrekken, maar blijkbaar zit er toch ergens een kink in een veel te dure kabel !
  • egbert vansteenstraeten

    5 jaar geleden
    Top Lukaku, laat die zielige ventjes hier maar klagen! Morgenvroeg weer werken voor ongeveer 12euro per uur. Ge verdiend op een week meer als deze sukkels op een jaar! En ge hebt er recht op want ge hebt er keihard voor gewerkt! En nog bedankt voor al die goals die je gemaakt hebt en waardoor België terug op grote toernooien is geraakt!
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    Ik hoop op een nieuw avontuur voor hem. Nu Solskjaer de kaart Rashford bleek te trekken heeft hij in ManU niet veel meer te zoeken denk ik, en de Italiaanse competitie ligt hem mogelijks goed. En Tom Der Kinderen u hebt uw naam ook niet gestolen. De Gefrustreerde Beer had ook nog gekund maar dat is mijn probleem niet. Relativeren staat niet in het woordenboek blijkbaar. Afbraakwerken daarentegen, heer en meester. Grote jongen kan ook iets.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    Inderdaad, waarom staan er geen andere topclubs klaar om deze volgens sommigen "wereldspits" in hun rangen op te nemen. En waarom wil Man. United van hem af? Open vragen waar voorlopig geen antwoord op komt.
  • paul lemmens

    5 jaar geleden
    laat hem toch gaan , weg is weg