De watermolen van Froyennes (Doornik).
Volledig scherm
De watermolen van Froyennes (Doornik). © Google Street View

Jogster (26) kan aanvaller wegjagen aan watermolen in Froyennes

Een jonge vrouw is gisterochtend in het Henegouwse Froyennes tijdens het joggen aangevallen door een onbekende. De loopster raakte gewond, maar kon de man zelf wegjagen, melden enkele Franstalige kranten.

4 reacties

  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Het houdt gewoon niet op.De verkrachters lezen uiteraard ook kranten en weten dat ze er doorgaans goedkoop vanaf komen,eh.Het komt nog zover,dat vrouwen niet meer alleen de straat op kunnen.Soort van sharia.
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Als inwoner van Doornik kan ik zeggen dat heel Doornik het al wist maar het beste gerecht waar wereld jaloers op is nog onwetend of,we zullen wel zien.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Goede raad, direct tegen de knie stampen en onmiddellijk de sirene openzetten. Dat geeft het meeste indruk. Nooit stoppen met schoppen, doorgaan, zeker wanneer hij op de grond ligt.
  • Maxim Maddy

    5 jaar geleden
    Op zo'n moment heb ik als man plaatsvervangende schaamte. Ik snap niet dat gendergenoten dat kunnen doen. Totaal gebrek aan respect, eerbied,...etc Sorry. Ik hoop dat ze hem ook schade heeft kunnen toebrengen. Ik heb m'n dochters geleerd aan te vallen op de pijnlijkste manieren, zonder scrupules, keihard,...Spijtig dat dit nodig is. Sterkte aan die vrouw, alle vrouwen in respectloze situaties. We zijn niet allemaal zo...