TML
Volledig scherm
© TML

15 jaar Tomorrowland: van tickets in de Free Record Shop naar uitverkocht in 45 minuten voor 200.000 tickets

TomorrowlandWat op 14 augustus 2005 begon als een Belgisch broertje van het Nederlandse dancefestival Mysteryland, is vijftien jaar later een van de wereldwijd allergrootste festivals. Al zag dat er in de eerste jaren alles behalve zo uit. “In het begin snapten mensen het concept niet. Elektronische muziek? Overdag?”, zei Michiel Beers, samen met broer Manu organisator, daar ooit over. Hoe Boom van een slapende gemeente in de provincie Antwerpen tot de twee weekends lange hotspot van de internationale dansscène uitgegroeid is. 

10 reacties

  • Jan Aerts

    5 jaar geleden
    Doe mij maar awakenings in Amsterdam! Kan je tenminste nog voor de muziek gaan i.p.v. om in te checken op fb
  • Bram de Wit

    5 jaar geleden
    Ik probeer al 9 jaar voor tikets en niks. Het is te commercieel geworden. Vele kunne terug voor de 3de of 4de maal. En diegene die nog nooit geweest zijn krijgen gewoon geen kans
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    De oprichters van het festival komen van Willebroek. De inwoners van Boom en Rumst krijgen eerst een kans om een ticket aan halve prijs te bemachtigen. Willebroek ligt eveneens naast Boom, maar voor de inwoners van Willebroek is er geen mogelijkheid om een ticket aan de helft van de prijs te nemen. Ik ben éénmaal naar Tomorrowland geweest, gewoon om het festival eens te zien. Ik had een full-madnessticket, maar ik ben enkel de (late) avonden geweest.
  • joeri beerlandt

    5 jaar geleden
    En de mensen die dit festival groot hebben gemaakt (lees de mensen die fan waren van het eerste uur) werden lekker in de kou gezet !! Geen voorrang in ticketverkoop !! Een schande !!!!!!
  • Roel Mick

    5 jaar geleden
    prachtig festival, prachtig dat dit Belgisch is. Wees positief en fier.