BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Opnieuw hittegolf verwacht: temperaturen tot 35 graden volgende week

Het blijft vandaag droog met zonnige perioden en temperaturen tot 26 graden. In het noordoosten en oosten wordt wat meer bewolking verwacht. Op het einde van de namiddag verschijnen er hoge wolken in het westen van het land, met maxima tussen 20 en 25 graden. Volgende week verwacht het KMI de tweede hittegolf van deze zomer met temperaturen tot maar liefst 35 graden. 

40 reacties

  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Bart,in Brugge ligt het aantal zomerdagen (25°c en meer) een stuk lager dan bv Ukkel of de kempen omdat de invloed van de noordzee een verkoelend effect heeft op die korte afstand.Net daarom is een hittegolf in uw regio zeldzamer dan ver in het binnenland.
  • bart vansteenkiste

    5 jaar geleden
    ik vind dat ze op vtm goed kunnen overdrijven net als die ander hitte gold ik heb 2 dagen zon gezien in brugge , de zomer is voorbij man zal wel zien een dag of 2 warm en gedaan , laat het maar eens 30 dagen water gieten in plaats van zon .. hoe meer hoe liever
  • Freddy De Vuyst

    5 jaar geleden
    Ik hoop het niet! Voor de actieve mens waren het ideale dagen zo rond 20 graden. De patattenzakken zullen weer content zijn. De hele dag bakken in de zon en niks doen, bah!
  • Els P

    5 jaar geleden
    Jef Smit: een nadeel is dat niet alleen fotomodellen een kort rokje dragen.
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Een voordeel van de warme temperaturen is dat de zagers en klagers hun huis niet uitkomen. Wat gaat het aangenaam zijn op de straten!