Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Imam die niet-moslims varkens noemde komt voor Nederlandse rechter

Een imam (50) moet volgende week voor een Nederlandse rechter verschijnen voor de uitspraken die hij in augustus 2017 deed in een moskee in Den Haag. Tijdens een preek noemde hij iedereen die geen moslim is, of niet de soennitische stroming aanhangt “varkens”.

24 reacties

  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Wat niemand wil weten is dat alle ongelovigen voor de islam varkens zijn. Zulke uitspraken mogen ze doen van de koran. Conclusie, zij zullen nooit samen kunnen gaan met onze Westerse culturen, duidelijk.
  • thomas vervotte

    5 jaar geleden
    Wie gaat er nu in een land wonen waar hij iedereen haat? Schaf de uitkeringen en win for lifes voor dat zootje af en je ziet er geen enkele meer. Een bende profiteurs zijn het.
  • jan wuyts

    5 jaar geleden
    hopelijk word ie na zijn straf ook veroordeeld tot een begeleide bezoek aan Breendonk of het Anna Franck museum .
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    Vroeger predikte de pastoors ook tegen het socialisme, communisme,godsdienst was en is nog steeds een manier om groepen mensen een bepaalde richting uit te sturen,de bedoeling is vreedzaam helaas draaide het door de eeuwen met de hulp van fanatisme nogal eens zeer verkeerd uit.
  • Peter Van Wesemael

    5 jaar geleden
    God heeft juist niets gemaakt, de evolutie heeft dat gedaan. Kleinzielige mensen hebben een god gecreëerd om andersdenkenden te kunnen bekritiseren of om hun eigen miserie te verbloemen en goed te praten. Leef toch gewoon samen en probeer elkaar niets op te dringen van dingen die niet bestaan. Het zou veel makkelijker zijn.