Het politiekorps Zeewolde (Flevoland) gaf twee foto's vrij van het zwaar ongeval aan de Gooiseweg.
Volledig scherm
Het politiekorps Zeewolde (Flevoland) gaf twee foto's vrij van het zwaar ongeval aan de Gooiseweg. © Facebook Politie Zeewolde

"Wij sluiten niet zomaar een weg af! Iemand vocht voor zijn leven": Nederlandse politie hekelt gefrustreerde bestuurders na ongeluk

Het politiekorps van de Nederlandse gemeente Zeewolde (Flevoland) heeft in een aangrijpende oproep op Facebook gefrustreerde automobilisten de les gelezen. Aanleiding was een zwaar ongeval gisteravond. De weg bleef lang afgesloten en agenten kregen daarop woedende reacties van automobilisten. “Maar er was iemand aan het vechten voor zijn leven.”

7 reacties

  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    Egoïsme ten top! I.p.v. sereen te blijven en hopen dat het slachtoffer het haalt.Tja.Onze noorderburen.Ik schrik er wel wat van.Het gezellige sociale en sympathieke Nederland van weleer heeft flink wat van zijn pluimen verloren.
  • krista notelaars

    5 jaar geleden
    De mensen denken alleen maar aan zichzelf de rest kan stikken dat is de mentaliteit tegenwoordig.
  • Duncan MacLeod

    5 jaar geleden
    Guido Vermeyen, lees het artikel eens opnieuw aub. Het gaat over een ongeluk in Nederland. Uw bewering van "1 meter over de grens verandert hij in een agressieve chauffeur" houdt m.a.w. geen steek.
  • Mohamed Kabbal

    5 jaar geleden
    Geduld is een schone deugt maar is niet iedereen gegeven.
  • Herbert Verbeeck

    5 jaar geleden
    De alom geprezen ik mentaliteit!