Kellyanne COnway en haar echtgenoot George.
Volledig scherm
Kellyanne COnway en haar echtgenoot George. © REUTERS

Echtgenoot Trump-adviseur Kellyanne Conway: “Uitspraken president zijn racistisch tot op het bot en overschrijden elke menselijke waardigheid”

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft de uitspraken van president Donald Trump over vier Democratische Congresleden afgelopen nacht bestempeld als “racistisch”. Een veroordeling waar een van Trumps meest dichte adviseurs, Kellyanne Conway, het hoegenaamd niet mee eens is. Opvallend, want haar echtgenoot, George Conway, denkt exact het tegenovergestelde als zijn vrouw, schrijft hij in een opgemerkt opiniestuk in The Washington Post.

12 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    5 jaar geleden
    Dat zal geniale Trump politiek-correcte worst wezen wat die vent aan lulkoek zanikt en gelijk heeft hij.
  • Jacky Vanderplas

    5 jaar geleden
    Deze democratische haters van de usa ,willen alleen maar trump verhinderen in zijn werk. Proberen de beloften aan zijn amerikaanse kiezers te boycotten.maar meer en meer beginnen zij hem te verkiezen en door te krijgen dat de democraten alleen op uit zijn een tweede europa te maken ,zonder vrijheid ,waar ilegalen de plak zwaaien. Europa daar griezelen de amerikanen van ,het sociaal communisme, leven op de kosten van de werkende bevolking.
  • Dirk Van Brussel

    5 jaar geleden
    Marc,U bedoelt HAAR C4 ? Hij werkt niet voor Trump.
  • Gery W

    5 jaar geleden
    Zoveel mensen met een bepaalde huidskleur zijn in Belgie geboren en hebben de belgische nationaliteit, maar als het er op aan komt kiezen ze toch voor land van afkomst en die waarden en normen. Dus niet onnozel doen over waar ze geboren zijn. Dat maakt voor hen blijkbaar ook niet uit.
  • Stijn Mertens

    5 jaar geleden
    René Verhoeven, het land van oorsprong van 3 van die 4 dames is nu net de Verenigde Staten. Zelfs als zij zich kinderachtig gedragen zouden hebben, dan nog is er geen enkel argument te bedenken om net hen er uit te pikken behalve racisme. In de ogen van Trump gedragen veel mensen zich kinderachtig (Muller, Pelosi, Clinton, ...); en als kinderlijk gedrag het argument is, waarom pikt hij dan ook niet die laatsten er uit om naar een of ander denkbeeldig land van herkomst te sturen ?