Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Wouter Vrancken. © Photo News

VIDEO. KVM-coach Vrancken: “Wat we sportief bereikt hebben, wordt niet beloond”, Penninckx heeft dubbel gevoel

KV MechelenKV Mechelen mag komend seizoen starten in 1A zónder puntenaftrek. De club wordt wel uitgesloten van Belgisch en Europees bekervoetbal. “Een dubbel gevoel”, zegt hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx. “Iets wat we sportief bereikt hebben, wordt niet beloond”, vindt coach Wouter Vrancken. 

27 reacties

  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    ik heb telenet buitegesmeten mijn firma betaal niet voor die wedstrijdvervalsers te steunen, het gaat tocht over 20 telefoons en smartphone, hoop dat er nog ga volgen, worden ze niet gestarft door de bond dan gaan we ze straffen via telenet.
  • kamiel De Vleeschouwer

    5 jaar geleden
    Beste mensen, niet naief zijn aub. Als er al van matchfixing sprake zou zijn, denk je dan werkelijk dat die personen de spelerskern, trainers en de hele club op de hoogte brachten? Die spelers hebben ambitie en zijn verdiend kampioen geworden en bekerwinnaar. Ze hebben recht om ontgoocheld te zijn. Hopelijk geven jullie niet alle Duitsers de schuld van de 2e wereldoorlog en niet alle moslims de schuld van de aanslagen. In welke wereld zouden we dan moeten leven zeg.
  • Eddy Van De Velde

    5 jaar geleden
    Sportief? Ze moesten beschaamd zijn.
  • Katty De Laet

    5 jaar geleden
    Ge moest beschaamd zijn !!! Blij zijn dat je nog in 1a mag blijven zonder sanctie.
  • Michael Brockhans

    5 jaar geleden
    Voor de honderdduizendste keer: zeer partijdig en in één richting gevoerd onderzoek, recht van verdediging serieus geschonden (niet alle 'bewijzen' kunnen inkijken/aanhoren) en tenslotte indien er al iets was heeft dat de zaken niet beïnvloed. Eupen-Moeskroen daarentegen!! Promotie en beker werden gewonnen in ander seizoen, dus ook raar dat dat nu KV ontnomen wordt!!